luni, 11 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariExpozitia "O SANSA DUNARII ALBASTRE" prezentata la Viena

Expozitia „O SANSA DUNARII ALBASTRE” prezentata la Viena

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) implementeaza proiectul DANUBEPARKS alaturi de 12 organizatii partenere din 8 ţări diferite. Pentru atingerea obiectivului de promovare a unei “Identităţi dunărene” comune în toate regiunile partenere şi înţelegerea faptului că Dunărea este unica legătură ecologică dintre Pădurea Neagră şi Marea Neagră, în cadrul proiectului sunt prevăzute o serie de evenimente culturale, precum festivaluri şi expoziţii.
Un asemenea eveniment este şi Concursul cu tematică ecologică intitulat “O ŞANSĂ DUNĂRII ALBASTRE” ce se desfăşoară din anul 2000 la nivel naţional, fiind organizat de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării în parteneriat cu Liceul de Artă „George Georgescu” Tulcea. Începând cu anul 2010 competiţia s-a lansat la nivel internaţional iar expoziţia a devenit itinerantă. Astfel, o selecţie cu cele mai reuşite lucrări participante la ediţia de anul trecut a fost prezentată în luna iulie 2010 în Bulgaria (Belene şi Tutrakan), în lunile august-septembrie în Ungaria (Kolked, Visegrad, Gyor) şi in luna octombrie în Slovacia (Bratislava).

Comunicat ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM