joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariExpozitie inedita de reptile vii la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea

Expozitie inedita de reptile vii la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, institutie publica din subordinea Consiliului Judetean Tulcea, in colaborare cu SC Gabonica SRL Arad, organizeaza, incepand cu data de 8 iunie 2010, o expozitie inedita de REPTILE VII.

Etalata in terarii si custi speciale, colectia de reptile gazduita de ICEM Tulcea pentru o perioada de 3 luni, cuprinde peste 150 de specii provenite din toate coturile lumii, spre satisfacerea curiozitatii publicului vizitator, iubitor de natura.

Reptilele alcatuiesc o grupa de animale diverse, reprezentate pe toate continentele, cu exceptia Antarcticii. Cele mai cunoscute reptile sunt probabil serpii si soparlele, pur si simplu pentru ca au o arie de raspandire mai mare decat alte animale din categoria Reptilia precum: crocodilii, broastele testoare sau tuatara.

In expozitie se pot admira: serpi veninosi, pitoni, anaconda, boa, serpi regali, caiman, cameleon, iguana. Alaturi de reptile sunt expuse si specii de scorpioni si tarantule.

Biletul de intrare este separat de cel pentru vizitarea Centrului Muzeal EcoTuristic Delta Dunarii, acesta fiind de 8 lei pentru adulti si 5 lei copii, elevi, studenti.

Programul de vizitare : Luni-Duminica, orele 10 – 18, ultima intrare 17:30.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, tel/fax 0240 51.58.66, 0340 10.56.52.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM