duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariNoaptea Cercetatorilor 2010

Noaptea Cercetatorilor 2010

Evenimentul este realizat la nivel local de catre ICEM Tulcea in in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Tulcea. In cadrul evenimentului se urmareste atragerea publicului interesat in activitati ce tin de cercetarea specifica ICEM Tulcea (stiintele naturii, etnografie, istorie-arheologie, arta) si, deasemenea, va fi prezentata si cercetarea in munca de politie, cu precadere cea pe domeniul analizei si prevenirii criminalitatii.

Lumea captivanta a cercetarii isi va deschide larg portile si in municipiul Tulcea, in data de 24 septembrie, intre orele 16.00-22.00, intr-un spatiu ce este deja un punct de atractie deosebit al orasului, si anume Centru Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

Organizatorii va asteapta sa petreceti o seara interactiva cu experimente, prezentări, discuţii interesante şi incitante. Pentru cei mai tineri dintre curiosi vor fi organizate concursuri menite sa stimuleze cresterea interesului pentru stiinta.

Niciuna dintre activitatile destinate „Noptii cercetatorilor” nu poate fi realizata fara o participare activa a persoanelor interesate, drept urmare invitatia este adesata tuturor celor dornici sa descopere noi provocari si noi fatete ale stiintei din zilele noastre.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...