duminică, 21 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariNoaptea Cercetatorilor 2010

Noaptea Cercetatorilor 2010

Evenimentul este realizat la nivel local de catre ICEM Tulcea in in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Tulcea. In cadrul evenimentului se urmareste atragerea publicului interesat in activitati ce tin de cercetarea specifica ICEM Tulcea (stiintele naturii, etnografie, istorie-arheologie, arta) si, deasemenea, va fi prezentata si cercetarea in munca de politie, cu precadere cea pe domeniul analizei si prevenirii criminalitatii.

Lumea captivanta a cercetarii isi va deschide larg portile si in municipiul Tulcea, in data de 24 septembrie, intre orele 16.00-22.00, intr-un spatiu ce este deja un punct de atractie deosebit al orasului, si anume Centru Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

Organizatorii va asteapta sa petreceti o seara interactiva cu experimente, prezentări, discuţii interesante şi incitante. Pentru cei mai tineri dintre curiosi vor fi organizate concursuri menite sa stimuleze cresterea interesului pentru stiinta.

Niciuna dintre activitatile destinate „Noptii cercetatorilor” nu poate fi realizata fara o participare activa a persoanelor interesate, drept urmare invitatia este adesata tuturor celor dornici sa descopere noi provocari si noi fatete ale stiintei din zilele noastre.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM