joi, 30 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariRaspunsul CJ Tulcea referitor la taxele de acces in Rezervatia Delta Dunarii

Raspunsul CJ Tulcea referitor la taxele de acces in Rezervatia Delta Dunarii

Un pic mai tarziu (pe 23.06.2010) a sosit si raspunsul din partea Consiliului Judetean Tulcea la adresa transmisa de noi in legatura cu taxele de acces turistic pe teritoriul Rezervatiei Delta Dunarii. Cum era de asteptat, Consiliul Judetean isi sustine taxele conform H.C.J. 141 din decembrie 2009.

Urmarea solicitarii dumneavoastra inregistrata la Consiliul Judetean Tulcea sub nr.21/ 15.06.2010, va comunicam urmatoarele:

Taxele pentru autorizarea activitatilor economice in Delta Dunarii au fost aprobate prin Hotararea Consiliului Judetean Tulcea nr.141 /2009 privind stabilirea taxelor de autorizare pentru organizarea si desfasurarea unor activitati economice, de turism si agrement pe teritoriul Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii”, pentru anul 2010, hotarare adoptata in temeiul art.11 din Legea nr.82/1993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii”.

Avand in vedere ca hotararea sus-mentionata, nu a fost contestata de Institutia Prefectului Tulcea, fiind totodata adusa la cunostinta publica, ea produce efecte juridice de la data publicarii.

In ceea ce priveste aplicarea Ordinului nr.610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrarile si serviciile prestate de catre Administratia Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii” la solicitarea persoanelor fizice si juridice, nu ne putem pronunta asupra legalitatii acestuia, intrucat acesta nu este act emis de catre institutia noastra, singura in masura a se pronunta fiind instanta de contencios administrativ competenta, in conformitate cu prevederile Legii nr.554/2004 a cotenciosului administrativ.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...