joi, 23 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaBratul Sf. Gheorghe, bucla Dunarii Vechi zona Uzlina

Bratul Sf. Gheorghe, bucla Dunarii Vechi zona Uzlina

Cand intri din Mahmudia spre bratul vechi al Dunarii gasesti zone ideale de pescuit si campare, vara aduce cu sine in zona Uzlinei sute de turisti, unul mai pescar decat celalalt.  Potentialul bratului vechi in materie de pescuit ascunde monstrii cu mustati, albiciosi hrapareti si nu in ultimul rand platici mai mari decat cea mai mare tigaie. Du-te acolo si vei descoperii peste tot locuri superbe. De la intrare din amonte, spre Mahmudia pana la hotelul Uzlina si Murighiol. Fir intins!


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

4 COMENTARII

  1. ‘@raceanu radu Nu stiu cat adevar e in aceasta refacere sau mai mult e sa doseasca si ultimul loc accesibil cu masina pentru pescarii sportivi, sa isi poata face norma braconierii si politia de frontiera. Din cate stiu , pescuitul comercial se practica pe toate buclele, atunci unde-i refacerea?

  2. Numai este aceeasi situatie. Dincolo de dig a fost inundat pentru a reda deltei tot tinutul pana la Litcov. Se poate merge numai pe dig, Dar pe bucla este interzis pescuitul sportiv inca din 2017, fiind zona de refacere.

  3. am fost si ma duc in acele locuri.Cu masina poti intra o anume bucata,daca traversezi cu bacul de la Mahmudia,mergi in dreapta,cobori digul si dupa acea pe linga un gard in dreapta si un mic canal in stanga.Drumul este inpracticabil pe timp ploios.Am prins in zona toate speciile de pesti dar nu cantitati.Drum bun si fir intins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM