0

Traseul detaliat se prezinta astfel: Jurilovca – Capul Dolosman – Jurilovca. Pe o distanta de aproximativ 18 km veti avea ocazia sa vedeti natura indeaproape deoarece va veti afla intr-un caiac. Acesta, impreuna cu ghidajul va sunt asigurate de un bun cunoscator al zonei.

La plecarea din Jurilovca se va intra pe Canalul de Centura, un canal inaccesibil barcilor, motiv pentru care aici pasarile cuibaresc si se hranesc in voie, zona fiind excelenta pentru fotografia wildlife. Ajunsi la Capul Dolosman, se va padela pe sub faleza stancoasa, inalta de 30 de metri si se va admira masivele ziduri ale Cetatii Argamum construite chiar pe buza falezei. Se va debarca pe mica plaja pentru a vizita la picior situl arheologic Orgame/Argamum si pentru a admira Lacul Razim de la inaltimea falezei. Traseul de intoarcere se va face pe Lacul Golovita ale carui valuri vor asigura distractia.

Distanta: 18 km (17,7 km pe apă, 0,3 km drum de pământ)

Gradul de dificultate: mediu

Obiective:

Activităţi:

  • Kayaking
  • Vizitare sit arheologic
  • Bird watching
  • Înot
  • Fotografie

Ghidul acestui traseu este Stefan Constantin. Datele de contact sunt:
Telefon: 0724 541 404
e-mail: razim.sinoe@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/jurilotca/

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…