0

Traseul detaliat se prezinta astfel: Orasul Tulcea, Dunare, Canalul 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Satul Mila 23, Lacul Radacinos, Lacul Trei Iezere, Lacul Bogdaproste, Dunarea Veche, Canalul Madgearu, satul Letea, Padurea Letea si retur.

Este o excursie cu barca de o zi in care aveti posibilitatea sa vedeti o mare parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc (optional), sa vedeti un colt de natura unic in lume. Veti calatori cu o barca deschisa, dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta.

Durata acestei excursii este de:

  • cca 3-3,5 ore pana la Letea
  • 2-2,5 ore dureaza vizitarea padurii
  • 1 ora pranzul
  • drumul de intoarcere este de cca 3,5 ore

Se coboara pe Canalul 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, pana la Satul Mila 23 unde se face un scurt popas si se viziteaza Muzeul Lotcii, deschis de Ivan Patzaichin apoi se porneste spre Letea prin lacurile Radacinos, Trei Iezere, Bogdaproste (atunci cand nivelul apei permite acest lucru) apoi se intra pe Dunarea Veche, Canalul Madgearu si se ajunge in satul Letea.

Satul Letea este un sat foarte frumos, cu multe case traditionale din lemn, chirpici si stuf, vopsite in traditionalele culori verde, albastru si alb. De aici se continua excursia catre Padurea Letea cu o masina de teren.

In Letea se viziteaza satul, se manca un pranz traditional pescaresc la o gospodarie locala foarte frumoasa si curata (optional). Dupa masa de pranz se porneste pe drumul de intoarcere, pe un traseu diferit (in mare parte).

Acest traseu poate fi parcurs cu Agentia Descopera Delta Dunarii

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…