vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Plaja Sulina

Plaja Sulina este situată la aproximativ 3 kilometri de orașul Sulina. Din oraș se poate ajunge pe jos în 20-30 de minute, sau cu maxi-taxi pe un drum ce se aseamănă cu un drum prin preerie.

Plaja de la Sulina are o lungime de aproximativ 5 kilometri și o lățime medie de aproximativ 30 de metri.

Nisipul este fin, apa mării este mică ca adâncime până în larg și este foarte limpede, lipsită de alge. Aceste caracteristici fac ca această plajă să fie frecventată în sezonul estival în special de familii cu copii.

Plaja este amenajată, având în dotare o scenă tip amfiteatru, locuri de joacă, dușuri, un punct salvamar, module tip chioșc, grupuri sanitare de plajă, două pasarele acvatice amplasate la 50 de metri de la țărm, bănci din lemn, umbrele acoperite cu stuf, coșuri de gunoi.

În apropierea plajei se află și alte atracții turistice, cum ar fi farul din Sulina, muzeul Sulina, unde se pot afla informații despre istoria și cultura orașului, și zona Deltei Dunării, care poate fi explorată cu barca.

Plaja Sulina este o zonă de importanță ecologică, aici dezvoltându-se volbura de nisip, o plantă de pe lista roșie a speciilor protejate.

Plaja Sulina oferă o combinație unică de frumusețe naturală, relaxare și aventură, făcând-o o destinație perfectă pentru călătorii care caută o combinație între liniște și mare.

Galerie fotografii plaja Sulina:

Fotografii Daniela Ungureanu

Fotografii info-delta.ro

Localizare pe harta a plajei Sulina:

Articolul Plaja din Sulina a fost actualizat in februarie 2024

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM