joi, 7 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Plaja Sulina

Plaja Sulina este situata la aproximativ 3 kilometri de orasul Sulina. Din oras se poate ajunge pe jos in 20-30 de minute, sau cu maxi-taxi pe un drum ce seamana cu un drum prin preerie.

Plaja de la Sulina are o lungime de aproximativ 5 kilometri si o latime medie de aproximativ 30 de metri.

Nisipul este fin, apa marii este mica ca adancime pana in larg si este foarte limpede, lipsita de alge. Aceste caracteristici fac ca aceasta plaja sa fie frecventata in sezonul estival in special de familii cu copii.

Plaja este amenajata, avand in dotare o scena tip amfiteatru, locuri de joaca, dusuri, un punct salvamar, module tip chiosc, grupuri sanitare de plaja, doua pasarele acvatice amplasate la 50 de metri de la tarm, banchete din lemn, umbrare acoperite cu stuf, cosuri de gunoi.

In apropiere de plaja se afla si alte atractii turistice, cum ar fi farul din Sulina, muzeul Sulina, unde se pot afla informatii despre istoria si cultura orasului, si zona Deltei Dunarii, care poate fi explorata cu barca.

Plaja Sulina, este o zona de importanta ecologica, aici dezvoltandu-se volbura de nisip, o planta de pe lista rosie a speciilor protejate.

Plaja Sulina ofera o combinatie unica de frumusete naturala, relaxare si aventura, facand-o o destinatie perfecta pentru calatorii care cauta o combinatie intre liniste si mare.

Galerie fotografii plaja Sulina:

Fotografii Daniela Ungureanu

Fotografii info-delta.ro

Localizare pe harta a plajei Sulina:

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM