marți, 5 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariFestivalul International de Film Independent ANONIMUL – editia 18, Sfantu Gheorghe, Delta...

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL – editia 18, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL va avea loc intre 9 – 15 august 2021, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Detalii despre cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL vor fi comunicate de organizatori in lunile urmatoare pe site-ul si canalele de Social Media ale evenimentului.

Pana pe 14 mai pot fi inscrise scurtmetraje de fictiune si animatie, romanesti sau straine, cu o durata maxima de 30 de minute, produse dupa data 1 ianuarie 2020. Selectia acestora apartine criticului de film Ionut Mares si va fi anuntata dupa data de 22 iunie.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj strain si Cel mai bun scurtmetraj romanesc vor fi acordate in baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival, in timp ce Fundatia Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Pastina.

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL este un eveniment organizat de Fundatia Anonimul si Asociatia FAMart.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM