joi, 8 decembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăGhid in Delta DunariiIliuta Goean – Ghid in Delta Dunarii

Iliuta Goean – Ghid in Delta Dunarii

Fondator al: FotoDelta, Descopera Delta Dunarii, AGPDD

Sunt nascut in Bucuresti si abia dupa 30 de ani mi-am dat seama unde imi place cel mai mult sa stau, in Delta Dunarii si Dobrogea. Farmecul Deltei m-a vrajit atat de tare incat am luat decizia de a parasi marele oras si sa ma mut in mijlocul naturii, pe apa, sa traiesc din ceea ce-mi place, sa fac ceea ce-mi place, fara restrictiile si stresul orasului.

Iliuta Goean ghid Delta DunariiDin 2006 sunt in Delta Dunarii organizand grupuri de pescari, fotografi, programe speciale pentru echipe de filmare de natura, birdwatcheri sau pur si simplu turisti iubitori de natura. Parerile clientilor despre activitatea mea le puteti gasi pe cartea de oaspeti.

Ghid in Delta Dunarii este ceea ce-mi place cel mai mult si stiu cel mai bine sa fac. Fie ca este vorba de ture de fotografie, ture de birdwatching, excursii de descoperire a Deltei Dunarii sau Dobrogei, ture cu caiacul sau orice alt fel de activitati ce nu implica vanatoarea sau alte forme de distrugere a naturii, pot organiza logistica grupului vostru.

Cunosc foarte bine toate zonele Deltei Dunarii si Dobrogei si stiu cand, unde si cum pot fi vizitate / descoperite aceste zone sau cum, unde si cand pot fi vazute anumite specii de pasari si animale.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

ARTICOLE RECENTE

Iarna Delta Dunarii

Daniel Micu – Album fotografii Delta Dunarii

0
Daniel Micu – Album fotografii din Delta Dunarii© Album Daniel Micu
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca