marți, 3 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Durnoliatca – Uzlina

Din lacul Isacel am oprit la confluenta cu canalul Durnoliatca (canal ce face legatura cu lacul cu acelasi nume). Un loc excelent pentru pescuitul la biban. Acesta s-a pretat foarte bine la rotativele de la Vibrax de 4 grame, la aproximativ 3 lanseuri capturandu-se cate un biban. Dupa un atac soldat cu taierea firului de catre o “dintoasa” s-a trecut pe struna, dar s-a dovedit ca a fost un atac izolat. Langa noi mai era ancorata o barca , baietii dadeau la rama si aveau rezultate asemanatoare cu noi.Am incercat sa repetam isprava si la iesirea din lacul Durnoliatca inspre lacul Uzlina dar nu am avut rezultate.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0