joi, 30 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Durnoliatca – Uzlina

Din lacul Isacel am oprit la confluenta cu canalul Durnoliatca (canal ce face legatura cu lacul cu acelasi nume). Un loc excelent pentru pescuitul la biban. Acesta s-a pretat foarte bine la rotativele de la Vibrax de 4 grame, la aproximativ 3 lanseuri capturandu-se cate un biban. Dupa un atac soldat cu taierea firului de catre o “dintoasa” s-a trecut pe struna, dar s-a dovedit ca a fost un atac izolat. Langa noi mai era ancorata o barca , baietii dadeau la rama si aveau rezultate asemanatoare cu noi.Am incercat sa repetam isprava si la iesirea din lacul Durnoliatca inspre lacul Uzlina dar nu am avut rezultate.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...