vineri, 17 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Radacinos

Este situat intre lacul cu acelasi nume si lacul Trei Iezere. Se ajunge numai cu barca, ori dinspre localitatea Mila 23 ori dinspre localitatea Crisan.Noi l-am parcurs dinspre Crisan – Dunarea Veche – canal Bogdaproste – lac Bogdaproste – lac Trei Iezere. Este o zona excelenta ce tine exemplare frumoase de bibani. In cateva ore de pescuit am reusit sa-mi dobor recordurile la biban si mai ales sa-mi testez trusa cu naluci.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

4 COMENTARII

  1. Plin de varse! Nu se poate da decat in scurt si asta nu mai este pescuit. Cand intra bibanul mare pe canal au grija milanezii sa-l curete imediat, nu iarta nimic.

  2. Am pescuit si in acest an pe Canalul Radacinos. De fapt a reprezentat gura de oxigen a unei zile ratate la stiuca. De aceasta data dimensiunile bibanilor capturati au fost modeste, cei mai frecventii fiind bibanusii de 10 cm, care au fost eliberati. Atentie atunci cand apa nu este limpede pentru ca in lateralele canalului sunt montate varse (plase) asa ca incercati mijlocul canalului. Distractie garantata la biban. Ca o surpriza anul acesta am capturat si o stiuca la 45cm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Noua lege a pescuitului 2024

Noua Lege a pescuitului şi a protecţiei resursei acvatice vii –...

0
Noua LEGE a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii a fost adoptată de către Camera Deputaților în data de 7 mai 2024, la...

RECOMANDAM