miercuri, 22 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Dunarea Veche – zona Crisan

Pornind dinspre Crisan, in dreptul complexului Lebada se face legatura cu Dunarea Veche. In Octombrie 2008, o parte din membrii Readactiei info-delta.ro au fost la o partida de pescuit in zona Crisan. Am remarcat multe tabere de corturi de pescari instalate pe partea dreapta a Dunarii Vechi, ce-si incercau norocul in speranta capturarii unui crap. Acolo unde nu erau tabere, am gasit salupe si barci, ancorate de copacii si crengile cazute in apa. O zona foarte populata cu pescari, daca putem spune asa. Apa foarte tulbure, fapt datorat probabil si circulatiei non-stop a salupelor si barcilor in aceasta zona, o agitatie continua. Din cate am vazut, capturi la pescari aproape de 0. Din cate am vazut apoi la noi … capturi 0. Momeala folosita: rame serpesti, porumb uscat, porumb la conserva (diferite arome), mamaliga. Crapi zero bucati, in rest cativa carasei, platici mici cat palma, bibani.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

5 COMENTARII

  1. AM PESCUIT IN ZONA CRISAN-IACOB IN ANII 1987-2000.ERA ATAT DE MULT PESTE CA NU AVEAI CE FACE CU EI, MAI ALES CRAP,STIUCA,SOMN.ACUM ACESTE SPECII SUNT CA FETELE MARI.PACAT.

  2. DOMNILOR PESCARI,TIMP DE 25 DE ANI AM PESCUIT IN ZONA CRISAN.VA DAU CUVANTUL MEU,CA NU AVEAM CE FACE CU PESTELE PRINS,MAI ALES CRAP.ACUM CRAPII SUNT CA FETELE MARI.PE CALE DE DISPARITIE. ASTA SE INTAMPLA IN ANII 1987-2000.STIUCA O ALEGEAM,1-4 KG. PACAT.

  3. Locuri bune de pescuit pe malul stang! La inceput de nov.2015 am avut capturi bunicele la crap. Caras la 0.5-1Kg, rosioara si platica frumoasa din abundenta. In zona se mai poate merge pe Intinsura. Functie de sezon, capturi bune la crap, iar caras frumos aproape constant.Fir intins

  4. … domnilor, probabil ca octombrie, anul trecut, sa nu fi fost o luna extraordinara, dar in septembrie acelasi an, in aceeasi zona, va garantez ca s-a luat somn la greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Canal Obretinciuc – Obretinul Mic

0
Canalul ce face legatura intre lacul Obretinciuc - Lacul Obretinul Mic din Delta Dunarii. Galerie fotografii Canal Obretinciuc - Obretinul MicLocalizare pe harta Canal Obretinciuc...

RECOMANDAM