marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariMuzeul de Etnografie si Arta Populara din Tulcea va intra in restaurare

Muzeul de Etnografie si Arta Populara din Tulcea va intra in restaurare

Asa cum spuneam intr-un articol de calatorie precedent, iata ca undeva pe la inceputul lui 2019, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Tulcea va intra in restaurare printr-un proiect cu fonduri europene. Astfel, vizitatorii vor beneficia de un muzeu restaurat si modernizat.

Proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea si modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea” este finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 5: “Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural” Prioritatea de investitii 5.1: “Conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural”apel dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii (ITI Delta Dunarii).

Obiectivul specific al proiectului vizeaza valorificarea patrimoniului cultural si a identitatii culturale prin restaurarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea sub aspect structural, functional si arhitectural si includerea acestuia in circuitele turistice regionale, precum si cresterea numarului de turisti in orasul Tulcea.

Valoarea totala a proiectului este de 18.721.765,70 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 18.513.133,71 lei.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca