luni, 4 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariRezervatia Biosferei Delta Dunarii are Comitet Pescaresc

Rezervatia Biosferei Delta Dunarii are Comitet Pescaresc

In data de  21 noiembrie 2018, la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) Tulcea a avut loc prima sedinta a Comitetului Pescaresc din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (RBDD) la care au participat reprezentantii organizatiilor, asociatiilor si federatiilor de pescari care activeaza in perimetrul RBDD.

Urmare intalnirilor anterioare avute de Guvernatorul ARBDD cu comunitatile de pescari din Crisan, Caraorman, Mila 23, Murighiol, Mahmudia, Ceamurlia, Jurilovca, Sulina si Sf. Gheorghe au fost adunate mai multe propuneri privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii, a dimensiunilor, speciilor, metodelor si uneltelor de pescuit permise in anul 2019.

In cadrul sedintei Comitetului Pescaresc RBDD au fost analizate si discutate fiecare dintre aceste propuneri. Au fost stabilite de comun acord propunerile finale ce vor fi sustinute de catre ARBDD in intalnirile cu Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) pentru a fi evaluate si incluse in Ordinul de prohibitie a pescuitului in anul 2019.

Sursa comunicat presa ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0