4

Modificarea tarifelor de acces in Rezervatia Delta Dunarii este in agenda ARBDD conform de declaratiilor domnului Catalin Tibuleac, guvernatorul ARBDD. Acesta a declarat intr-un interviu la Antena 3 Constanta urmatoarele:

“Ne propunem ca de la anul sa umblam un pic si la costurile de intrare in rezervatie pentru ca acesti bani intra in veniturile extrabugetare ale Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, venituri care sunt utilizate pentru prezervarea patrimoniului natural, adica insemnand decolmatari, insemnanad partea de toaletare a canalelor, pentru ca in delta, din pacate avem probleme cu acei copaci care cad si blocheaza canalele, acele salcii care cresc si la un moment dat impieteaza facila circulatie pe canalele din delta. […] Pentru a veni in ajutorul si sprijinul turistilor care isi doresc sa vina in aceasta bijuterie naturala pe care noi o avem, o sa luam in studiu cresterea acestor taxe. Tocmai pentru a oferi turistilor altceva. Sau a oferi turistilor acea delta pe care toti isi doresc sa o aiba si sa o vada, sa o viziteze. “

In prezent (conform Ordinului 610/2009) permisul de acces in rezervaţie pentru turisti este de: 5 lei /persoana/zi; 15 lei/persoana/saptamana; 30 lei/persoana/an. Permisul de acces pentru autovehicule este de: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an; Permisul de acces pentru ambarcatiuni este de: 20 lei/ambarcatiune/sejur 100 lei/ambarcatiune/an.

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII