2

Cei care au vizitat Delta Dunarii, cu siguranta si-au promis ca se vor intoarce. Celor care nu au ajuns pana acum in acest loc minunat, le recomandam sa ajunga cat mai curand, iar CORMORAN RESORT, situat in satul Uzlina, este punctul de plecare spre toate zonele mirifice din Delta Dunarii.

CORMORAN RESORT tinteste excelenta inca din anul 2000, oferind turistilor cazare in Delta Dunarii si, mai mult, posibilitatea de a descoperi si savura minunatiile naturii, traditiile locale si regasirea apartenentei nationale. De aceea, CONFORT si TRADITIE in DELTA DUNARII este semnatura care inglobeaza valorile in care crede si pe care le promoveaza.

Pentru ca momentele petrecute in Delta Dunarii sa fie perfecte, in cadrul CORMORAN RESORT regasiti doua restaurante, bar, club, cinci sali de conferinta, sala de finess, sauna, biliard, tenis de masa, doua piscine si terenuri de sport (tenis, volei, fotbal, baschet), facilitati ideale indiferent daca sunteti in vacanta sau in teambuilding, cu familia si prietenii sau colegii de serviciu sau daca participati la unul dintre concursurile de pescuit pe care CORMORAN RESORT le organizeaza anual.

Bineinteles, sarbatorile nationale sunt motive de liniste si relaxare. De aceea, pentru fiecare dintre iubitorii Deltei au fost create programe specifice de Paste, 1 Mai, Rusalii sau 1 Iunie.

Toate acestea fac din CORMORAN RESORT una dintre cele mai bune optiuni de cazare in Delta Dunarii! Fara rezervari, rezerva acum o camera intr-o rezervatie naturala!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Datele de contact ale Resortului Cormoran sunt:
   – Receptie – 0748.032.593
   – Rezervari – 0745.059.818 / 0744.656.372
   Va rugam sa luati legatura cu dansii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Aveti toate motivele sa alegeti Cormoran Resort

Cei care au vizitat Delta Dunarii, cu siguranta si-au promis ca se vor intoarce. Celor care nu au ajuns pana acum in acest loc minunat, le recomandam sa ajunga cat mai curand, iar CORMORAN RESORT, situat in satul Uzlina, este punctul de plecare spre toate zonele…

Impresii hotel Wels, Delta Dunarii

Cum a fost in minivacanta petrecuta la hotelul Wels din Baltenii de Sus, bratul Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Cand ne-a spus Georgian, realizatorul emisiunii "In Carlig", ca vom fi cazati la hotelul Wels nici nu mi-am facut probleme. Ceva in interiorul meu mi-a spus ca totul…