duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareCORMORAN RESORT una dintre cele mai bune optiuni de cazare in Delta...

CORMORAN RESORT una dintre cele mai bune optiuni de cazare in Delta Dunarii

Delta Dunarii, a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene, este locul unde descoperi frumosul la fiecare clipire, auzi un sunet deosebit in fiecare secunda, simti ca traiesti dupa fiecare atingere. CORMORAN RESORT, situat in satul Uzlina, este punctul de plecare spre toate zonele mirifice din Delta Dunarii. De aceea, odata ajuns pe apele linistite ale Dunarii, inainte de a se varsa in Marea Neagra, apropiati-va de ea pentru a ii asculta povestea, pentru a va conduce spre Lacul Rosca, Padurea Letea sau Padurea Caraorman, dar si pentru a simti traditia localitatilor ememblema precum Periprava, Mila 23, Sulina, Sfantu Gheorghe, satul Crisan, Chilia sau Uzlina, Murghiol.

Pentru ca vacanta in Delta Dunarii sa fie perfecta, in cadrul CORMORAN RESORT regasiti doua restaurante, bar, club, cinci sali de conferinta, sala de finess, sauna, biliard, tenis de masa, doua piscine si terenuri de sport (tenis, volei, fotbal, baschet), iar sederea dvs. poate fi cu atat mai placuta intrucatne bucuram de natura de dimineata, cand luam micul dejun in aer liber, pana seara, in preajma focului de tabara. De asemenea, impreuna descoperim Delta Dunarii prin organizarea excursiilor cu catamaranul sau alte barci de agrement, in functie de preferintele si dimensiunile grupului.

De aproape 20 de ani, CORMORAN RESORT nu ofera doar cazare in Delta Dunarii, ci sejururi si experiente de neuitat. CONFORT si TRADITIE in DELTA DUNARII este semnatura care inglobeaza valorile in care crede si pe care le promoveaza fiecare membru al echipei.

CONFORT, pentru ca va puteti caza in hotelul de 3***, intr-una din camerele single, matrimoniala sau twin, cu acces la sauna, sala de fitness si piscina, bar sau restaurant.

TRADITIE, pentru ca puteti opta pentru una dintre vilele specifice zonei – 5 apartamente cu scara interioara, fiecare cu 2 dormitoare, 2 sufragerii, 2 bai, aer conditionat, TV, frigider, terasa sau 9 vile, fiecare cu 4 camere cu intrare separata, dotate cu aer conditionat, TV, grup sanitar, terasa.

Toate acestea fac din CORMORAN RESORT una dintre cele mai bune optiuni de cazare in Delta Dunarii!

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0