duminică, 23 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareCe se mai intampla in cadrul proiectului Fotoatitudine

Ce se mai intampla in cadrul proiectului Fotoatitudine

Echipa de implementare a proiectului „Fotoatitudine” si voluntarii din Tulcea s-au intalnit duminica (11 iulie a.c.), la activitatea de initiere in arta fotografica.

Cursul a fost sustinut de doi binecunoscuti fotografi tulceani: Radu Borzea si George Manolache.

In prima parte, dl Radu Borzea a prezentat tinerilor notiuni de baza in fotografia digitala, in care s-a axat pe initierea in arta fotografica, cunoasterea functiilor aparatului foto si cand pot fi utilizate, in functie de momentul si locul in care se realizeaza fotografia. Dupa care, dl George Manolache le-a vorbit tinerilor despre modul cum pot fi creativi in realizarea unei fotografii: incadrarea, cromatica, expunerea, etc.

Toate notiunile si informatiile primite de elevi, sunt menite sa ii determine sa surprinda in instantanee tema “diversitatii etnice” din orasul de la portile Deltei.

In cea de-a doua parte a cursului, fotografii le-au propus tinerilor o activitate practica, care s-a desfasurat pe Faleza si pe strada Gloriei pana la Monument. Astfel, tinerii si-au putut exersa abilitatile dobandite si au incercat sa obtina un feed-back in timp real din partea fotografilor.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

2 COMENTARII

  1. Foarte buna initiativa de a promova o activitate creativa tinerilor. Nu ma duc cu gandul decat la faptul ca aceasta distragere a atentiei le face mai bine decat televizorul sau jocul pe calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM