miercuri, 19 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseCum petrecem concediul in Delta Dunarii? Ce fel de cazare preferati?

Cum petrecem concediul in Delta Dunarii? Ce fel de cazare preferati?

O prima optine in randul nostru, a celor ce intretinem info-delta.ro a fost cortul. Multi ani la randul aceasta a fost prima si singura optiune de a sta in Delta Dunarii, mai aproape de natura, de Dunare. Dar, vremurile s-au schimbat, linistea  de care simteam nevoia a cam disparut. Asa ca am ales, fara pretentii, cazarea la pensiuni. Nu spunem faptul ca un hotel sau un ponton plutitor nu au fost pe masura alegerii noastre, ne-a placut, dar la final am ales pensiunile, bucurandu-ne uneori si de ospitalitatea prietenilor nostrii din Delta ce ne-au gazduit in casele lor. Parerea noastra este ca la o pensiune se simte altfel timpul petrecut in Delta, oamenii de aici sunt mai aproape de oaspeti, ai cu cine depana o amintire, se leaga prietenii.

Dar aceasta este doar parerea noastra, voi ce fel de cazare preferati atunci cand mergeti in Delta Dunarii?

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

4 COMENTARII

  1. Singura iesire a mea in Delta a fost un team building, 3 zile pe un hotel plutitor.A fost extraordinar! Acuma de m-as duce iarasi in Delta probabil ca as alege ceva mai luxos … sa zicem un hotel.

  2. Salutare, noi mergem in delta la o pensiune, ne place foarte mult atmosfera familiala de acolo, gazdele sunt prietenoase si se straduiesc sa ne satisfata toate poftele. Este un loc unde ne incarcam bateriile din plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM