duminică, 21 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariDelta Dunarii si Domaine de Lindre - situri RAMSAR la Centrul Muzeal...

Delta Dunarii si Domaine de Lindre – situri RAMSAR la Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii”

Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, institutie publica aflata in subordinea Consiliului Judetean Tulcea, in parteneriat cu Conseil General de la Moselle – Franta (Centre Ecouturistique Domaine de Lindre), organizeaza in perioada 2 iulie – 30 septembrie 2011, expozitia temporara „DELTA DUNARII SI DOMAINE DE LINDRE – situri RAMSAR”.

Expozitia, care incununeaza o colaborare institutionala initiata inca din anul 2009, constituie o prezentare in oglinda a celor doua situri RAMSAR: Delta Dunarii (Romania) si Domaine du Lindre (Franta) prin intermediul fotografiilor realizate de fotografi profesioniști și amatori din Franta si Romania. Delta Dunarii este prezentata prin fotografiile realizate de Daniel Petrescu si Valeriu Leonov.

Expozitia va fi deschisa oficial sambata, 02 iulie 2011, ora 11:00, la sediul Centrului Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” (Acvariu), str. 14 Noiembrie, nr. 1bis.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” Tulcea, tel. 0340105652, 0240 515866.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0