vineri, 12 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseDespre cetatile uitate din nordul Dobrogean

Despre cetatile uitate din nordul Dobrogean

Stiam de ceva timp de proiectul lui Bobby Voicu referitor la promovarea cetatilor din Romania. Atentia mi-a fost atrasa de articolul referitor la cetatea uitata (L)Ibida, cetate pe care o cautasem si noi in 2009 si nu o gasisem din lipsa indicatoarelor si a referintelor slabe. De atunci am inceput sa “monitorizez” ce se intampla cu acest proiect la care participa.

S-a intamplat un lucru bun prin semnalul de alarma tras de Bobby in emisiunea de la Antena 3 : cetati uitate, lasate in paragina, sursa de pietre pentru constructii, lipsa finantarii, lipsa indicatoarelor turistice, problema ce se intalneste mai ales in partea nord Dobrogeana.

Sa speram ca este doar un inceput, ca a mai fost tras inca un semnal de alarma si ca din ce in ce mai multe persoane se vor implica alaturi de noi in problema cetatilor din nordul Dobrogean si din restul Romaniei.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM