joi, 7 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseDespre cetatile uitate din nordul Dobrogean

Despre cetatile uitate din nordul Dobrogean

Stiam de ceva timp de proiectul lui Bobby Voicu referitor la promovarea cetatilor din Romania. Atentia mi-a fost atrasa de articolul referitor la cetatea uitata (L)Ibida, cetate pe care o cautasem si noi in 2009 si nu o gasisem din lipsa indicatoarelor si a referintelor slabe. De atunci am inceput sa “monitorizez” ce se intampla cu acest proiect la care participa.

S-a intamplat un lucru bun prin semnalul de alarma tras de Bobby in emisiunea de la Antena 3 : cetati uitate, lasate in paragina, sursa de pietre pentru constructii, lipsa finantarii, lipsa indicatoarelor turistice, problema ce se intalneste mai ales in partea nord Dobrogeana.

Sa speram ca este doar un inceput, ca a mai fost tras inca un semnal de alarma si ca din ce in ce mai multe persoane se vor implica alaturi de noi in problema cetatilor din nordul Dobrogean si din restul Romaniei.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM