miercuri, 4 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariDocumentarul "Oamenii Deltei" la TVR

Documentarul „Oamenii Deltei” la TVR

In urma campaniei Oamenii Deltei, demarata la inceputul lunii mai, TVR a realizat un amplu documentar. Incepand cu ora 12.00, sambata 24 iulie, timp de 50 de minute, TVR va prezenta cele mai emotionante povesti ale locuitorilor din zonele izolate ale Deltei Dunarii.

Echipa Televiziunii Romane a fost in satele Maliuc, Mila 23, Caraorman, Periprava, Pardina, a stat de vorba cu oamenii de acolo si le-a ascultat problemele. Timp de o luna si jumatate, TVR a incercat prin programe speciale sa dea o mana de ajutor celor care aveau atata nevoie. Campania nu a ramas fara raspuns, in data de 9 iulie caravana TVR a pornit catre oamenii Deltei cu primele ajutoare. Cum i-au primit locuitorii Deltei, care sunt problemele pe care le infrunta zi de zi, de ce mai este nevoie ca sa aducem un zambet pe fetele lor veti putea afla din documentarul „Oamenii Deltei” de sambata, 24 iulie.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM

Pensiunea BIANCA din Murighiol

Pensiunea Bianca

0