sâmbătă, 22 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareExpozitia de fotografie "Hoinar in Dobrogea"

Expozitia de fotografie „Hoinar in Dobrogea”

Muzeul de Istorie si Arheologie din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, va invita sa vizitati expozitia temporara de fotografie „HOINAR IN DOBROGEA”.


Expozitia prezintt instantanee fotografice care evidenţiază patrimoniul cultural şi natural de excepţie al judeţului Tulcea surprinse de Octavian Chende (Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică), Marius Curca (Braşov), Valeriu Leonov (Tulcea).


Vernisajul expoziţiei se va desfăşura marţi, 31 mai 2011, ora 16:00, la sediul Muzeului de Istorie şi Arheologie Tulcea (Parcul Monumentul Independenţei).
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului Relaţii Publice, tel/fax 0240 51.32.31 , relatiipublice @icemtl.ro.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM