marți, 28 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariManifestari si expozitii de sarbatori la ICEM Tulcea

Manifestari si expozitii de sarbatori la ICEM Tulcea

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea organizeaza in perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011 expozitia temporara cu vanzare de ornamente si plante decorative pentru sarbatorile de iarna „POVESTE DE CRACIUN„. In cadrul manifestarii, in perioada 10 – 23 decembrie 2010, se va desfasura si campania „FII SI TU UN MOS CRACIUN!„, prin care tot cei interesati sunt asteptati sa doneze o jucarie sau o carte pentru copii dezavantajati. va asteapta. Expozitia este deschisa la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (Acvariu), str. 14 Noiembrie, nr. 1.

In perioada 17 decembrie 2010 – 17 februarie 2011, Centrul Muzeal Eco-turistic „Delta Dunarii” Tulcea, gazduieste expozitia temporara „ATELIERUL DE PAPUSI AL LUI MOS CRACIUN„. In cadrul expozitiei sunt prezentate 10 papusi confectionate manual de d-na Elena Orbocea, fiecare papusa fiind insotita de propria poveste. Expozitia este deschisa la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (Acvariu), str. 14 Noiembrie, nr. 1.

Muzeul de Etnografie si Arta Populara din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, organizeaza in perioada 17 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011, expozitia temporara dedicata sarbatorilor de iarna „OBICEIURI DE IARNA. SACRU SI PROFAN„. Expozitia face cunoscute vizitatorilor credinte, gesturi si instrumentar ritualic din ceremonialul obiceiurilor de iarna, cât si aspecte legate de sarbatoarea de Sfântul Nicolae, Formarea cetelor, Colinda de Craciun, Descolindatul, obiceiuri de Anul Nou. In expozitie sunt prezentate icoane si masti din alaiul obiceiurilor de iarna realizate de elevi din cadrul Asociatiei Umanitare „NOROC” Tulcea. La eveniment vor participa cu un recital de colinde elevi ai Corului Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea. Expozitia este deschisa la Muzeul de Etnografie si Arta Populara, str. 9 Mai, nr. 2.

In perioada decembrie 2010 – aprilie 2011, ICEM Tulcea in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” Bucuresti, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta si Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Galati gazduieste la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (Acvariu), str. 14 Noiembrie, nr. 1, expozitia temporara „CALATORIE IN LUMEA ANIMALA„.

Informatii privind manifestarile ICEM Tulcea.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0