joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareRomania salbatica - expozitie de fotografie

Romania salbatica – expozitie de fotografie

Din 18 octombrie 2011 – World Wide Fund for Nature (WWF), Garanti Bank si fotograful Dan Dinu, lanseaza in parcul Herastrau din Bucuresti, expozitia de fotografie „Romania sălbatica” dedicata celor mai sălbatice și spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naționale ale României și din rezervația biosferei Delta Dunării.

Expoziția este o colecţie de 50 de fotografii realizate de către fotograful Dan Dinu, expuse pe panouri de mari dimensiuni. Din august 2010 până în septembrie 2011, Dan Dinu a cutreierat 14 dintre cele 28 de destinaţii incluse în proiectul „România sălbatică”, urmând ca până la sfârșitul anului viitor imaginile din cele 12 parcuri naturale și cele două geoparcuri să se alăture celor din expoziție.

În prima etapă a proiectului, cele mai spectaculoase zone din parcurile naționale au fost surprinse în imagini menite să constituie o colecție publică de fotografii de calitate din ariile protejate din România.

Expoziția va fi vernisată marți 18 octombrie de la ora 11, când veți putea să îl întâlniți pe autor și pe cei implicați în proiect și veți putea afla ultimele noutăți despre viitoarele ture din parcurile naturale.

Expoziția din București, deschisă publicului până la 30 octombrie, este prima din cadrul unui turneu pe care Dan Dinu și expoziția îl vor face în cele mai mari orașe din țară, pe parcursul acestui an și în prima parte a lui 2012.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Pensiunea 4 Salcii din Balteni de Sus

Pensiunea 4 Salcii

0