vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Cetatea Enisala – Video

Cetatea Enisala (Yeni-Sale, Heracleea sau Heraclia) se află la 2 km est de comuna Enisala și 7 km de orașul Babadag, pe un deal calcaros, care domină ca un cuib de vultur zona lacurilor Razelm și Babadag.

Cetatea de la Enisala, se numără printre monumentele de arhitectură militară de pe teritoriul României, ridicată în evul mediu care se remarcă prin concepție planimetrică, sistem de fortificații, tehnică constructivă, elemente arhitectonice.

In acest videoclip veți avea ocazia să descoperiți Cetatea Enisala de la înălțimea unei drone.

Vă vom purta într-o călătorie virtuală în timp, oferindu-vă senzația de a zbura deasupra acestui loc încărcat de istorie. Este o oportunitate de a aprecia detaliile arhitecturale și configurația complexă a cetății dintr-o alta perspectivă.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM