luni, 27 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat. O ciorba pe care membri Redactiei info-delta.ro au folosit-o in iesirile cu cortul in Delta Dunarii. O numeam ciorba lenesului, desi nu se justifica acest lucru, prin prisma faptului ca aveam multe legume de tocat. Dar nu necesita “arta” sa faci aceasta ciorba.

Ingrediente necesare reteta culinara Ciorba de zarzavat

Sunt necesare urmatoarele dar nu si obligatorii: 2-3 morcovi, 1 telina radacina, 2 ardei, 2 cepe, 2 rosii, 2-3 cartofi, varza, fasole verde, dovlecei ,1 legatura patrunjel verdeata, ulei, bulion, sare, piper si otet.

Mod de preparare reteta culinara Ciorba de zarzavat

Se curata, se spala si se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa. Dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii (rosii tocate marunt) si dupa gust, sare, piper si putin otet (in loc de bors). Trebuie tinut cont si de timpii de fierbere ale legumelor, radacinoasele se fierb mai greu, deci se pun la inceput, apoi incet incet restul. Cinstit, uneori, “aruncam” toate legumele in apa clocotita, asteptam sa fiarba cat de cat, timp in care ne vedeam de treaba pe langa corturi si apoi “finalizam” ciorba. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.
ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...