sâmbătă, 2 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseDe ce ai merge in Delta Dunarii? - sondaj 2019

De ce ai merge in Delta Dunarii? – sondaj 2019

Odata la cativa ani, avem bunul obicei de a lua pulsul preferintelor celor care calatoresc in Delta Dunarii si lansam un sondaj ale carui intrebari nu le-am schimbat din 2010.

Ne ajuta pe noi ca sa stim cu ce putem imbunatati informatiile siteului, in ce directie sa ne indreptam, ajuta pe cei pasionati de statistici si poate ajuta autoritatile responsabile cu tot ce se intampla in Rezervatia Deltei Dunarii atunci cand isi arunca un ochi pe aici.

Intrebarea este simpla „De ce ai merge in Delta Dunarii” si puteti da maxim 3 raspunsuri.

Va multumim si va invitam la vot!

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

6 COMENTARII

  1. Am fost pana acum in 2 excursii, una la Sulina si cealalta la Padurea Letea. Daca as avea mai mult timp, as sta si o luna de zile. M-as plimba toata ziua si nu m-as mai satura de atatea feluri de mancare cu peste.
    Pentru peisajele minunate si unice, pentru gustoasele mancaruri cu peste, pentru aceste doua lucruri as tot veni in Delta Dunarii!!!

  2. Pescuiesc de vreo 62 de ani. In Delta Dunarii, din 1960, an de an. Au fost ani in care mergeam si de 10 12 ori, cite o saptamina. Cunosc, asadar, Delta, in toata maretia ei. Aia fosta. Ii cunosc oarecum si pe neispravitii care s-au improprietarit cu ea, de la senatori analfabeti pina la ji**** de Sar***. Fostul paradis a devenit, in mod firesc, raiul manelistilor, al militienilor proaspat pensionati si al curvelor lor. In timp, am returnat naturii infinit mai mult peste decit am dus acasa de acolo. Reglementarile din ce in ce mai idioate din ultimii ani referitoare la specii, dimensiuni si cantitati sunt doar un praf penal in ochii pu*** care pune botu’, scopul real fiind acela de a-i indeparta pe pescarii adevarati, singurii care s-ar mai opune tilhariei organizate cu iz / duhoare de legalitate. In locul paradisului aducator de mari venituri, s-a pus de o spalatorie infecta de bani. Un j** ca LM m-a pacalit si pe mine sa-i cotize cu aia 2% din impozit, ani multi la rind, ca sa… „Salvam Delta Dunarii!”. Ptiu! [editat]

  3. Pescuitul, altul decat cel sportiv (adica maxim doua bete, cantitate maxima de peste retinut limitata), cu plase etc. ar trebui sa fie interzis pentru cativa ani (4-5) pentru a permite refacerea pestelui!

  4. Delta Dunării a devenit deja un loc unde furtul,corupția și prostia sunt la putere.
    Din păcate nu prea te mai relaxezi acolo odată cu creșterea numărului de.barci care circula pe canalele Deltei ,cu viteza câteodată.Pescuitul recreativ numai recreativ nu este.Pacat de așa.locuri frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM