miercuri, 24 iulie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Plaja Gura Portitei

Plaja din zona Gura Portitei are o latime de aproximativ 7 km. Exista o plaja amenajata de catre un Complex turistic. Satul de vacanta are case din lemn construite pe plaja, restaurant, terasa si vile cu acoperis din stuf. In afara complexului turistic se intinde o plaja lunga, putin lata.

Accesul la plaja se face doar cu barca, in special din localitatea Jurilovca, ceea ce face ca aceasta zona sa fie mai putin aglomerata si mai linistita decat alte plaje de pe litoralul romanesc. De asemenea, lipsa drumurilor asfaltate si a automobilelor ii confera un aer salbatic si pitoresc.

Pe plaja sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare, iar in timpul sezonului estival, aici sunt organizate diferite activitati, cum ar fi concerte, spectacole de teatru si de dans, dar si activitati sportive, cum ar fi voleiul pe plaja.

Plaja Gura Portitei este o bijuterie ascunsa in inima litoralului romanesc, o oaza de liniste si frumusete naturala inconjurata de vegetatie luxurianta si de apa cristalina.

Peisajul este extraordinar, o combinatie intre peisajul marin si lacustru. Aici, timpul pare sa se opreasca si te poti bucura de tot ceea ce natura are mai frumos de oferit.

Plaja Gura Portitei este un loc perfect pentru turistii care doresc sa se relaxeze intr-un cadru natural deosebit de frumos si sa se bucure de liniste si pace.

Galerie fotografii plaja Gura Portitei:

Fotografii de © Daniela Ungureanu

Localizare pe harta a plajei de la Gura Portitei:

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

1 COMENTARIU

  1. Am fost zilele trecute cu cortul. Este super!!!! Am plătit 20 lei / persoana / zi, include taxa de stațiune și permite folosirea grupurilor sanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor

0
Influența presiunii atmosferice asupra hrănirii peștilor este un subiect complex care implică multiple mecanisme și variabile. Înțelegerea modului în care presiunea atmosferică afectează comportamentul...

RECOMANDAM