0
Descriere: Lungimea corpului variaza intre 9 cm si 10 cm fara coada, coada avand intre 6 cm si 9 cm. Greutatea adultului este situata intre 14 – 25 g. Blana prezinta culoarea gri. Urechile sunt scurte, aplecate inainte. Coada este lunga si neparoasa.
Reproducerea : Femela naste 4-8 pui, de cate 3-4 (5) ori pe an.
Hrana: Se hraneste cu cereale, seminte, dar si cu viermi sau insecte.

Habitat
: Prezent in mod frecvent in Delta, pe ogoare, la marginea padurilor, prin tufisuri. Isi sapa galerii pe sub radacinile arborilor, buturugi, tufe.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Am revenit la Resortul Cormoran, un loc foarte potrivit in contextul actual pentru o partida de pescuit in Delta Dunarii

La jumatatea lunii iunie am calatorit in Delta Dunarii cu intentia de a pescui cateva stiuci, pe natural. Am avut, insa, doua zile de pescuit dificile, in care nici eu si nici alti membri din echipa nu am reusit sa vedem coada pestelui. Am pescuit in…