0
Descriere: Lungimea corpului variaza intre 9 cm si 10 cm fara coada, coada avand intre 6 cm si 9 cm. Greutatea adultului este situata intre 14 – 25 g. Blana prezinta culoarea gri. Urechile sunt scurte, aplecate inainte. Coada este lunga si neparoasa.
Reproducerea : Femela naste 4-8 pui, de cate 3-4 (5) ori pe an.
Hrana: Se hraneste cu cereale, seminte, dar si cu viermi sau insecte.

Habitat
: Prezent in mod frecvent in Delta, pe ogoare, la marginea padurilor, prin tufisuri. Isi sapa galerii pe sub radacinile arborilor, buturugi, tufe.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII