luni, 4 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaBratul Sfantu Gheorghe intre Murigiol si Uzlina

Bratul Sfantu Gheorghe intre Murigiol si Uzlina

Pe o plaja destul de mare, pe partea dreapta cum mergi dinspre portiunea navigabila a bratului Sfantu Gheorghe inspre localitatea Uzlina, sunt multe locuri ce se preteaza pescuitului la crap, somn dar si salau si stiuca. Pentru cei care cunosc cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe locatia este intre km 66-62 (km vechi). In drumul nostru catre locurile de stiuca, desi era sfarsitul lui octombrie, am vazut multi temerari ce aveau tabere de corturi amplasate pe malul drept mai aproape de Uzlina. Ghidul nostru ne-a spus ca dupa perioada de prohibitie, aici vin multi pescari dupa crap si somn. Un loc interesant pentru salau am vazut si la confluenta Dunarii Vechi cu canalul Uzlina.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM