marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul lui Branza – Uzlina

Este un canal scurt ce face legatura intre lacul Uzlina si lacul Isac. Nu l-am gasit marcat pe harti, din cate am inteles este o denumire locala. Este unul dintre cele mai bune locuri de pescuit la biban din zona. Ca localizare, punctul fierbinte este la confluenta canalului cu lacul Isac (langa o casa pescareasca). Aici nu a tinut treaba cu twistere, rotative. Am dat la undita (din barca) cu rama serpeasca si apoi la bucatica de albitura. Bibanii de toate marimile (si la 600-800g) au tras intr-un ritm frenetic. Un loc excelent.Se poate ajunge la locatie dinspre lacul Uzlina, fiind primul canal in stanga fata de intrarea in Isac.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca