vineri, 18 aprilie 2025
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Midii si rapane pe tava

Iata o reteta simpla de preparare a midiilor si a rapanelor (melci de mare), asa cum am vazut-o ca se prepara pe malul Marii Negre, in Vama Veche la Cherhana.Se iau midiile si rapanele se spala, se curata. Fata de carnea de midii, carnea de rapane se freaca bine cu sare grunjoasa de cateva ori si se clateste apoi cu apa rece. Se lasa bucatile de carne de midi si rapane ½ ora in vin alb, apoi se prajesc cateva minute pe tava incinsa, nu prea mult ca se usuca. Se servesc cu lamaie din abundenta si dupa preferinta cu mujdei de usturoi.

© Info-delta.ro. Toate drepturile rezervate

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

excursie cu barca in delta dunarii

Minighid de conduita pentru vizitatorii Deltei Dunarii

0
Atunci cand planuiti o calatorie in Delta Dunarii, trebuie sa stiti ca incepand cu 1990, Delta Dunarii este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind...

RECOMANDAM