marți, 21 martie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariPermis pescuit 2023 ANPA online

Permis pescuit 2023 ANPA online

Incepand cu data de 1 ianuarie 2023 permisul de pescuit ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute, se poate obtine online de pe site-ul ANPA .

La momentul completarii datelor din formularul online puteti opta pentru obtinerea permisului ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, sau pentru obtinerea permisului ANPA valabil pentru Marea Neagra.

Din experienta anilor anteriori, avand in vedere numarul mare de solicitari de permise de pescuit pe site-ul ANPA in primele zile ale anului, exista posibiltatea ridicata ca aplicatia de eliberare permise online sa functioneze cu intreruperi datorita suprasolicitarii acesteia.

ATENTIE! ANPA a lansat un nou site pentru obtinerea online a permisului de pescuit. Vezi GHIDUL de OBTINERE aici!

De retinut! Permisul de pescuit recreativ ANPA online 2023 este valabil numai insotit de actul de identitate ce a stat la baza emiterii acestuia.

ANPA va elibera pescarilor prin aplicatia online trei tipuri de permise de pescuit si anume:

 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate. Acesta se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro si este GRATUIT.
 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Marea Neagra. Acesta se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro si este GRATUIT.
 • Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi. Acesta se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro

Dupa fiecare partida de pescuit desfasurata, posesorii de permis de pescuit recreativ au obligatia intocmirii fisei de captura (parte integranta a permisului de pescuit recreativ). Aceasta fisa de captura aferenta anului 2022 va fi transmisa catre ANPA pana pe data de 28.02.2023

Pentru permisul de pescuit ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

Pentru permisul de pescuit recreativ eliberat de catre o asociatie de pescari recreativi, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre asociatia de pescari recreativi ce a eliberat permisul de pescuit recreativ.

Avizul pentru desfasurarea activitatii de pescuit recreativ-sportiv, in apele de frontiera

In cazul in care doriti sa practicati pescuitul recreativ pe o apa ce constituie frontiera de stat, aveti nevoie si de un Aviz pentru desfasurarea activitatii de pescuit recreativ-sportiv, in apele de frontiera (PG – permis de granita)
Acest aviz este eliberat de catre Politia de frontiera printr-un formular online de avizare a activitatilor de pescuit sportiv in zona de frontiera pentru persoane fizice disponibil aici.

Permisul de pescuit ANPA 2023 nu este valabil in Delta Dunarii!

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
Pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii practicarea pescuitului recreativ/sportiv in habitatele piscicole naturale se face numai in baza permisului de pescuit recreativ/sportiv emis de catre Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
Permisul de pescuit recreativ/sportiv se elibereaza fara perceperea de taxe si tarife.

Eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv valabil in Delta Dunarii se poate face astfel:

Linkul pentru obtinerea permisului de pescuit ANPA online: https://permisepescuit.anpa.ro:19443/

*Nota: Acest articol poate suferi modificari/update-uri in functie de evolutia legislativa in domeniul permiselor de pescuit.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

30 COMENTARII

 1. Bună ziua primesc cod să mă loghez în cont și codurile primit sunt incorecte să pot recupera permisul.mulțumesc.

 2. Buna ziua
  am incercat sa-mi fac permisul , site-ul imi spune ca exista un permis pe cnp-ul meu dar eu nu pot sa il descarc.
  daca incerc sa intru in cont imi apar doua tipuri de erori – sau imi spune ca e cont inexistent sau dupa ce recunoaste contul si introduc contul de verificare ,imi spune ca e cod incorect.
  Cum sa procedez sa imi descarc totusi permisul ?

 3. Buna ziua,

  Am generat online permisul in 02.01 dar nu am primit e-mailul pentru activarea contului ( nu este nici in spam nici in junk…) am completat corect adresa de email..ce pot sa fac ??

  • Raspuns primit anpa:
   Intrati pe Recuperare permise, apoi folositi optiunea Ai uitat parola? pentru a va reseta parola.
   Veti primi un email care va va ajuta sa va resetati parola si sa intrati in cont.
   De acolo veti putea downloada permisul.
   Au existat probleme cu transmiterea mailurilor, probleme ce s-au rezolvat pentru moment.

 4. Pe noile permise apare si o lista cu dimensiunile minime la retinere, in lista nu apare platica… sa inteleg ca platica se retine fara limita?

  • Platica are limita de retinere de 25 cm. conform Ordinului nr. 342 din 28 mai 2008 privind dimensiunile minime individuale ale resurselor acvatice vii din domeniul public al statului, pe specii, care pot fi capturate din mediul acvatic

 5. buna ziua
  Am generat un permis, am dat adresa de email si nu am primit niciun link.
  Cum pot sa imi fac cont sa pot printa permisul intrucat la obtiunea recuperare permis imi cere sa autentific si nu pot.
  Multumesc!

 6. Buna ma numesc Biclea Gabriel mi sa emis permisul de pescuit dar sa facut o greseala in loc de Numele Biclea sa scris unu la Nume se poate corecta.Multumesc

 7. buna ziua nu pot sa activez contul,codul pe care il trimite pe adresa de email spune ca e incorect cind vreau sa il folosesc la activarea contului

 8. Salut! Am urmat pașii și acum îmi zice sa intru in cont dar anul trecut nu am făcut cont cu parola! Plus ca dacă vreau sa resetez parola nu vine nimica pe mail! Știe cineva ce se poate face?

  • Verificati adresa de email introdusa sa fie corecta. Daca este corecta, verificati in INBOX, SPAM, JUNK, MESAJE NEDORITE, functie de casuta de email.

 9. Bună ziua! Am generat permisul pe 2023, în cont apare activ pe anul 2023 , menționez că am generat permisul pe data de 01.01.2023. Nu îl pot descărca și nici accesa. Cum pot rezolva această problemă?

 10. Buna ziua. Am generat 2 permise. Mi se spune sa folosesc user si parola. Ce parola, daca mie nu mi s.a cerut sa pun una? Multumesc

  • Bună dimineața, după ce ați generat permisul s-a creat automat și un cont pe platforma anpa, în momentul acela ați primit un email cu un link de activare a contului, accesați link-ul și la primul pas va cere sa stabiliți o parola.

 11. Buna ziua, am generat permisul pe 2023, în cont spune ca e pe anul 2023, e activ dar dacă vreu sa îl tipăresc apare ca e emis în 31.21.2022 și valabil de la 31.12.2022 la 31.12.2022, menționez ca am generat permisul în. 1.1.20233 la 00.10, a mai avut cineva aceasta problema, dacă da, cum ați rezvat-o.
  Va mulțumesc.

  • Salutare. Noi nu ne-am grabit cu permisul. Vezi in cont, din cate am inteles de la colegii care au deja permis, exista posibilitatea de sterge permisul si de a genera altul.

   • Va mulțumesc, m-am grăbit pentru ca acum 3 ani am rămas fără permis, stoc epuizat, am încercat noaptea trecuta, l-am șters, generat din nou și același rezultat, acum nu mai pot accesa contul.

   • Aceeași problema o am și eu și nu stiu cum se poate rezolva. Pentru a intra în cont îmi trebuie o parola și nu știu care este

    • Problema s-a rezolvat, întrați în contul dvs de pe platforma anpa (user email-ul stabilit de dvs , parola este cea pe care a-ți setat-o dvs în momentul când a-ți activat contul) și acolo găsiți permisul, acum cu data emiterii și perioada de valabilitate corecta, puteți imprima sau descarca în format PDF.

Comments are closed.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

excursie cu barca in delta dunarii

Cu Barca in Delta Dunarii- Video

0
Nu poti spune ca ai fost in Delta Dunarii daca nu te-ai urcat intr-o barca si nu ai explorat o particica din peisajele spectaculoase...