vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariLiber la pescuitul de stiuca

Liber la pescuitul de stiuca

Pana pe data de 7 aprilie 2018 este liber la pescuit. S-a incheiat perioada specifica de prohibitie la stiuca, cea specificata in Ordinul privind prohibitia pescuitului publicat in Monitorul Oficial nr 170 din data de 22.02.2018.

Astfel, incepand cu 16 martie, pescarii pot pescui si stiuca alaturi de celelalte specii de pesti.

Atentie, in Delta Dunarii in afara perioadelor de prohibitie, pescuitul recreativ/sportiv la stiuca este permis numai cu eliberarea tuturor capturilor (catch & release). Acest lucru inseamna ca tot ceea ce prindeti, indiferent de marime, de starea pestelui (se stie ca stiuca se poate rani destul de rau la capturare din cauza ancorelor de la naluci), trebuie aruncat imediat in apa dupa capturare, neavand voie sa retii niciun exemplar de stiuca.

Pescarii care pescuiesc in afara Deltei Dunarii, in habitatele naturale si care doresc sa retina stiuca, trebuie sa o faca in limita a 5 kg sau sa retina un singur exemplar ce depaseste aceasta greutate, conform legislatiei in vigoare.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM