joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitPescuit – diversePescuitul in luna aprilie

Pescuitul in luna aprilie

Despre pescuit in luna aprilie: Luna aprilie aduce cu sine o perioadă specială în pescuit, deoarece se instituie prohibiția generală pentru pescuit pe apele salbatice. Cu toate acestea, pe bazinele private, odată cu încălzirea apei, apar oportunități pentru capturarea peștilor pasnici.

Stiuca, după depunerea icrelor, începe să se hrănească, vânând pești mici în apele aprilie puțin adânci. Concentrați-vă pe pescuitul în apele aprilie puțin adânci, în apropierea malurilor, vegetației submersă sau a altor structuri sub apă. Utilizați momeli vii sau artificiale care imită peștii mici pentru a atrage atenția stiucii. Fiți răbdător și observați mișcările peștilor în apropierea locurilor preferate de hrănire ale stiucii.

Odată cu încălzirea apei și alte specii pasnice pot deveni aprilie active. Babușca, carasul pot fi specii interesante pentru pescuitul în luna aprilie.

Verificați și solunarul pentru luna aprilie înaintea fiecărei partide de pescuit. Acesta corelat cu alți factori de mediu, cum ar fi anotimpul, presiunea atmosferică, condițiile meteo și variațiile nivelului ape pot duce la o partida bună de pescuit în aprilie.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM