Nu, nu sunt bunatati de la vreun resort de 5*. Nu, nu sunt special preparate pentru fotografie. Iti vine sa crezi ca pur si simplu in acest mod iti sunt servite la o pensiune din Mila 23, Delta Dunarii? Si cat de frumos arata in fotografii (facute cu telefonul, da?) pe atat sunt de gustoase? Si sunt numai cateva din cele ce-au fost pe masa …. in 2 zile!
Nu avem cum explica aici cat de gustoase sunt, asa ca vorbele-s de prisos. Dar, daca iti doresti sa ajungi in Delta Dunarii si sa ai pe masa din belsug aceste minunatii facute din peste proaspat din Delta, ia legatura cu prietenii nostri de la Descopera Delta Dunarii si poftele-ti culinare vor fi indeplinite pe deplin!
Pentru temerari iata si retetele:
- Crap la protap – reteta de la Mila 23
- Ciorba cu perisoare din peste
- Saramura din peste
- Marinata de scrumbie
- Chiftele din peste in sos
- Icre de crap
- Peste prajit
Ca peste tot de altfel, conteaza unde mananci in Delta. S-apoi daca nu esti iubitor de peste, mai bine stai acasa. 🙂
‘@ Florentina. Nu peste tot in Delta vei manca bine si mult. Am avut si noi experiente neplacute cu peste prajit zilnic, dimineata, la pranz si seara, de ne saturasem pana peste cap.
Unde mai mai pui la socoteala ca aveam bucatelele de peste prajit numarate / cap de turist, asa ca daca cineva manca cu 1 bucata in plus altul ramanea fara mancare. De icre nici nu mai vorbim … o raritate!
Noi am testat bucataria acestei pensiuni 3 ani la rand si spre bucuria noastra in fiecare an este mult mai bogata, variata si mai gustoasa.
Am fost in delta odata. In Crisan. Am mancat ce-i drept ciorba de peste, caras prajit si peste la cuptor. Nu am fost prea impresionata de meniu. Dar cand am vazut pe facebook anuntul si am vazut aici pozele imi dau seama ca am ales gresit locul atunci cand am fost in delta.
Cu siguranta trebuie sa merg unde ai fost si tu ca tare bine arata meniurile.
Icrele au fost extra….
Imi ploua in gura!!!