marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăRetete culinareMancaruri cu pesteBors pescaresc cu zdrente de oua

Bors pescaresc cu zdrente de oua

Ingrediente reteta culinara Bors de peste cu zdrente de oua

  • 1,5 kg peste (crap, somn si alte specii)
  • 3 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe mici
  • 2 oua
  • Sare
  • Verdeata
  • Otet sau bors de putina sau zeama lamaie

Mod de preparare reteta culinara Bors de peste cu zdrente de oua

Se curata pestele, se taie in bucati de 2 degete, se sareaza . Se curata cepele si se lasa intregi. Morcovii, ardeiul, radacina de patrunjel si cartofii se curata si se taie cubulete. Legumele se fierb in oala, adaugandu-se treptat: la inceput morcovul, patrunjelul radacina, ceapa si ardeiul, si apoi cartoful. Se sareaza dupa gust. Cand aproape au fiert legumele se adauga bucatile de peste. In functie de puterea focului, in 10-15 minute borsul este aproape gata. Se bat ouale intr-un caston si se amesteca treptat cu zeama fierbinte din oala. Se toarna compozitia incet in bors. Se adauga verdeata tocata si se acreste cu otet, bors de putina sau zema de lamaie in functie de preferinte. Se mai da compozitia o data in clocot.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca