duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Chiftele din peste in sos

Chiftele din peste in sos (chiftele marinate). Se curata pestele, se indeparteaza capul, se spala bine si se lasa intr-un vas sa se scurga apa, se taie in felii mici si se dau prin masina de tocat de 2-3 ori. Peste carnea de peste bine tocata se pune usturoi maruntit, piper macinat, cimbru de casa, sare, 2-3 oua, 2-3 linguri de faina, 2-3 linguri de ulei. Se amesteca foarte bine toate ingredientele impreuna si cu patrunjel marunt tocat, apoi se fac in forma de ousoare si se prajesc in ulei la foc potrivit. Sosul: intr-o tigaie se incinge 200-300 gr. ulei, se adauga suc de rosii sau pasta de tomate, se lasa la fiert 5-10 min. cu un pic de sare si piper macinat. Se aseaza chiftelele in platou si se toarna sosul peste ele, apoi se orneaza cu patrunjel marunt.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...