Dacă îți place cu adevărat peștele, Delta Dunării este locul unde trebuie să mergi pentru a-l consuma. Dar dacă suntem în extrasezon, poți aduce Delta la tine în bucătărie: #CRAPlaCUPTOR
Ingrediente reteta culinara Crap la cuptor:
crap | 1 ardei gras | 1 kg de roșii | 2-3 morcovi | 3 căpățâni de usturoi
Mod de preparare reteta culinara crap la cuptor:
Crapul se desface de-a lungul șirei spinării, iar secretul este acela că peștele se spală doar superficial iar solzii nu se curăță niciodată. Tava în care urmează să se gătească peștele se unge cu unt sau ulei iar peștele se așează cu solzii în jos, apoi se condimentează după gust. După 20 de minute la cuptor, peștele se scoate și se unge cu un sos făcut din roșii băgate la blender sau roșii la cutie, morcov și ardei gras. Se pune din nou la cuptor pentru 10 minute iar înainte de a fi servit se adaugă usturoi și se pune alături o lămâie.
Cormoran Resort – CONFORT și TRADIȚIE în DELTA DUNĂRII
Adaugat de: Cormoran Resort