marți, 29 noiembrie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

File de salau pane

Salaul este un peste cu un gust extraordinar si datorita faptului ca nu are oase multe se poate gati rapid sub forma de pane.

Ingrediente reteta culinara File de salau pane

  • File salau
  • 1-2 oua
  • Faina
  • Sare
  • Ulei

Mod preparare reteta culinara File de salau pane

Iarasi o reteta simpla de tot. Avem nevoie de cateva bucati de salau, fileuri, adica bucati de carne fara oase. Pe langa peste mai ne trebuie oua, faina, sare si ulei. Se bat oualele spuma intr-un castron. In functie de ce cantitate de peste dispunem folosim 1-2 oua. Noi recomandam sa batem pentru inceput un ou si daca ne mai trebuie completam.

In uleiul incins intr-o tigaie adaugam feliile de peste sarate, date mai intai prin ouale batute si apoi prin faina.

Se prajeste la foc potrivit, aproximativ 4 – 5 minute pe o parte si inca 2 – 3 minute pe cealalta parte, pana cand se formeaza o crusta aurie.

Fileul de salau pane se serveste cu tot felul de sosuri (meuniere, ravigote) sau cu zeama de lamaie din abundenta. De asortat, il asortati cu ce vreti voi: cartofi natur, legume fierte, cartofi prajiti etc, dupa bunul plac.

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Pescarusul cu picioare galbene

Pescarusul cu picioare galbene – Larus michahellis

0
Generalitati: Pescarusul cu picioare galbene este o pasare de talie mare intalnita in apropierea baltilor, a lacurilor si de-a lungul litoralului.Descriere: (52-58 cm) Anvergura...
canalul perivolovca din delta dunarii

Canalul Perivolovca