miercuri, 9 octombrie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăRetete culinareMancaruri fara pesteFrigarui de midii (scoici) pe gratar

Frigarui de midii (scoici) pe gratar

Scoicile (midiile) se gatesc la gratar intr-un timp foarte scurt, de maxim 4 minute. Ideal ar fi sa avem midii vii, proaspete, dar ne putem multumi si cu cele congelate.

Ingrediente reteta culinara Frigarui de midii (scoici)

  • Midii (scoici) curatate, fie ele congelate sau vii
  • Ardei kapia rosu
  • Condimente: sare, piper

Mod de preparare reteta culinara Frigarui de midii (scoici)

Se spala scoicile cu apa rece, se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie, se condimenteaza. Se insira midiile si ardeiul kapia pe batul de frigaruie si se gatesc 4 minute pe gratarul incins. La intervale regulate se intoarce frigaruia sa se faca pe toate partile.
Focul trebuie sa fie mediu spre mare. Aveti grija sa nu lasati midiile prea mult pe gratar deoarece vor deveni tari, ca un cauciuc.
Daca folositi midii proaspete, acestea se oparesc in apa 5 minute. Folositi numai carnea de la scoicile care se deschid. Cele ce raman inchise se arunca.

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Manastirea Celic Dere judetul Tulcea

Galerii fotografii Manastirea Celic Dere

0
Situată la 30 km de municipiul Tulcea, între satele Poșta și Telita, Mănăstirea Celic-Dere a fost construită către mijlocul secolului al XIX-lea ca mănăstire...

RECOMANDAM