vineri, 1 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Chira și puiul ei. Cum hrănește chira puii

Țipetele puiului de chiră ne-au atras atenția. Am îndreptat obiectivul aparatului foto spre micuțul pui, și am început să capturez fiecare mișcare agitată a acestuia. Cu fiecare înregistrare, puiul de chiră părea să-și exprime din ce în ce mai insistent dorința de a fi hrănit.
Ceea ce se dorea a fi un singur cadru perfect, s-a transformat într-o reușită poveste în momentul în care mama chiră a apărut în cadru, purtând în cioc un pestișor mic și lucios. Cu o mișcare precisă, mama chiră a hrănit puiul, lăsându-l să se bucure de hrana adusă.
Imaginea cu mama chiră hrănindu-și puiul a devenit o poveste despre legătura specială dintre mamă și copil în sălbăticia Deltei Dunării, o poveste pe care vreau să o împărtășesc și cu voi pentru a inspira iubirea și protecția față de natură și viețuitoarele ei minunate.

imagini Romeo Huidu

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM