miercuri, 22 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Chira și puiul ei. Cum hrănește chira puii

Țipetele puiului de chiră ne-au atras atenția. Am îndreptat obiectivul aparatului foto spre micuțul pui, și am început să capturez fiecare mișcare agitată a acestuia. Cu fiecare înregistrare, puiul de chiră părea să-și exprime din ce în ce mai insistent dorința de a fi hrănit.
Ceea ce se dorea a fi un singur cadru perfect, s-a transformat într-o reușită poveste în momentul în care mama chiră a apărut în cadru, purtând în cioc un pestișor mic și lucios. Cu o mișcare precisă, mama chiră a hrănit puiul, lăsându-l să se bucure de hrana adusă.
Imaginea cu mama chiră hrănindu-și puiul a devenit o poveste despre legătura specială dintre mamă și copil în sălbăticia Deltei Dunării, o poveste pe care vreau să o împărtășesc și cu voi pentru a inspira iubirea și protecția față de natură și viețuitoarele ei minunate.

imagini Romeo Huidu

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Canal Obretinciuc – Obretinul Mic

0
Canalul ce face legatura intre lacul Obretinciuc - Lacul Obretinul Mic din Delta Dunarii. Galerie fotografii Canal Obretinciuc - Obretinul MicLocalizare pe harta Canal Obretinciuc...

RECOMANDAM