sâmbătă, 22 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăDelta DunariiInedit in Delta DunariiNatura salbatica a Deltei Dunarii – Intamplari si povesti din lumea animala

Natura salbatica a Deltei Dunarii – Intamplari si povesti din lumea animala

Călătorind în Delta Dunării ai privilegiul de a surprinde viața sălbatică în starea ei naturală, lupta constantă pentru supraviețuire și momentele unice, care par să apară doar în documentarele televizate.

Explorând acest paradis unic, însoțit de speranța și dorința de a experimenta natura în toată splendoarea ei sălbatică, ne confruntăm adesea cu scene ce se dezvăluie cu o viteză uluitoare, lăsându-ne fără timp să le captăm într-o imagine.

Ajunși acasă, nu găsești cuvintele care să descrie prietenilor tăi ceea ce ai văzut, acel moment, poate unicat în întâlnirea noastră cu natura.

Unii pot considera că evenimentele din viața animalelor sunt dure, în timp ce altele emană gingășie. Dar să nu uităm că aceasta este realitatea normală a vieții sălbatice.

În călătoriile noastre prin Delta Dunării, am fost martorii unor numeroase evenimente din această lume sălbatică, multe dintre ele desfășurându-se cu o repeziciune ce ne-a lăsat fără timp să apăsăm butonul aparatului de fotografiat. Totuși, vă prezentăm câteva astfel de momente, simțindu-ne privilegiați că am fost prezenți în momentul potrivit, cu aparatul foto pregătit.

Acestea sunt fragmente din viața vibrantă a creaturilor din Delta, instantanee în care există prădători și victime, mame și pui, și, pur și simplu, momente ale naturii în stare pură.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM

Casa Vaida Mila 23

Casa Vaida – Mila 23

0