joi, 27 martie 2025
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăRetete culinareMancaruri cu pesteMusaca de cartofi cu peste

Musaca de cartofi cu peste

Ingrediente reteta culinara Musaca de cartofi cu peste

  • 1 kg cartofi
  • 700g peste
  • 500g suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • ulei
  • 2 oua
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare reteta culinara Musaca de cartofi cu peste

Cartofii se curata de coaja si se taie in felii de 1 cm grosime si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu trebuie sa-i fierbem de tot, ci sa-i aducem in stadiul de “prefiert”.
Pestele se fierbe in apa cu sare si se dezoseaza cu mare atentie. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei.
Se unge o tava adanca cu ulei si se asaza un strat de cartofi, unul de peste, ceapa calita si apoi iar un strat de cartofi. Se toarna apoi sucul de rosii si se orneaza cu rondele de rosie. Se unge deasupra cu galbenusurile batute de la 2 oua. Se introduce la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste frumos pe deasupra. Aproape de final se presara patrunjel verde tocat.

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Reteta Lufar la grătar cu legume coapte

Lufar la grătar cu legume coapte

0
Lufărul este un pește răpitor deosebit de gustos, apreciat pentru carnea sa albă, fragedă și aromată. Îl găsim în apele Mării Negre, unde înoată...

RECOMANDAM