marți, 5 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăRetete culinareMancaruri cu pestePeste in folie de aluminiu

Peste in folie de aluminiu

O reteta usor de preparat si o mancare gustoasa. De preferat ca pestele sa fie scrumbia, dar se poate inlocui cu succes si cu alta specie de peste.

Mod de preparare reteta culinara Peste in folie de aluminiu

Peste de dimensiuni mica-medie (de preferat scrumbie), morcovi, ceapa, sare, piper, lamaie. Se curata pestele de intestine si solzi, se spala, se zvanta, se cresteaza si se da un praf de sare si de piper. Se taie o folie de aluminiu functie de dimensiunea pestelui, se impacheteaza pestele impreuna cu cateva rondele de morcov, ceapa si lamaie. Se prinde bine folia la capete si se aseaza pe tabla incinsa/gratar. Se serveste cu zeama de lamaie.
Daca nu aveti chef sa va complicati si daca timpul conteaza, puteti rezuma reteta astfel: Se curata pestele, se spala, se zvanta, se cresteaza, se da un praf de sare si de piper, se impacheteaza in folia de aluminiu si se aseaza pe tabla incinsa/gratar. Adica am eliminat cele cateva rondele de morcov si ceapa. Se serveste cu zeama de lamaie.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM

Pensiunea 4 Salcii din Balteni de Sus

Pensiunea 4 Salcii

0