vineri, 22 septembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPovestiri din Delta DunariiImpresii din Delta Dunarii - Mihai Pintilie

Impresii din Delta Dunarii – Mihai Pintilie

Daca mergi in Delta ca sa stai 5-7 zile intr-un singur loc atunci vacanta ta devine probabil “singura data in viata cand am mers in Delta” sau “o sa-i zic lu’ fii-miu sa nu calce pe-acolo”. Si-atunci sunt de acord cu Bobby Voicu: “Nu imi plac tantarii. Nu imi place sa ma simt captiv”. Daca insa poposesti in Delta ca s-o iei din loc de-a doua zi, prin sate, pe canale sau la panda pentru cadre fotografice atunci un univers intreg se deschide in fata ta. Totul se schimba de la minut la minut, de la felul cum cade lumina pe apa sau stufaris pana la pasarile care-si iau zborul cand te-apropii cu barca, de la scoicile din nisipul canalelor la caii salbatici pe care poti avea norocul sa-i vezi. E o lume in continua miscare in care tot ce trebuie sa faci e sa-i savurezi diversitatea.

Efectul e cu atat mai mare cu cat cunosti si oamenii din Delta, fie ei pe bancuta din fata casei, la birt sau cu care poti imparti cateva ore la pescuit. Vor fi incantati sa schimbe cateva vorbe cu tine. E magnific dar mai trebuie ceva ca sa simti cu adevarat Delta. Sa mergi acolo cu sufletul deschis, intr-atat incat sa incapa acolo toate bogatiile lumii in care pasesti.

Mihai Pintilie

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

lacul lumina delta dunarii

Lacul Lumina – loc de pescuit in Delta Dunarii

0
Lacul Lumina din Delta Dunarii este un loc excelent pentru pescuit, cu o mare varietate de pești, cum ar fi știuca, crapul, somnul și...

Pescuitul în luna octombrie

Bancuri cu pescari

Bancuri haioase cu pescari

RECOMANDAM

Pensiunea BIANCA din Murighiol

Pensiunea Bianca

0