joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPovestiri din Delta DunariiImpresii din Delta Dunarii - Dragos Asaftei

Impresii din Delta Dunarii – Dragos Asaftei

Dragos Asaftei este un tanar pasionat de fotografie, care evolueaza rapid in arta si tehnica fotografica. Lucrarile si tutorialele lui denota implicare, imaginatie si talent. Desi nu a fost niciodata in Delta Dunarii, l-am rugat sa ne spuna ce parere are el despre aceasta, ce a auzit el si ce impresie si-a format.

” Încep prin a vă spune că nu am ajuns niciodată în Delta Dunării deşi mi-aş dori foarte mult. Pe zi ce trece aud tot mai multe persoane care povestesc despre anumite experienţe de-ale lor prin deltă şi lucrul acesta îmi trezeşte tot mai mult dorinţa de a ajunge acolo cât mai rapid.

Din imaginile şi reportajele pe care le-am văzut despre Delta Dunării consider că locul este cu adevărat mirific, ideal pentru relaxare şi pentru evadarea din atmosfera apăsătoare a mediului urban. Vorbind doar din „auzite” nu pot spune decât că Delta Dunării este o rezervaţie ce ar trebui protejată cu foarte mare atenţie de ministerul turismului şi de fiecare român în parte; natura ne-a înzestrat cu o zonă de nepreţuit, acum rămâne la atitudinea noastră cum o protejăm.

Deşi nu am ajuns niciodată în Delta Dunării pot spune că statul nu se implică destul, asa cum nu o face în nicio altă zonă frumoasă a ţării. Delta-Dunării nu a intrat încă în atenţia statului deşi s-au făcut câteva campanii care cu siguranţă au fost superficiale.

Delta Dunării ar trebui protejată ca atare şi ar trebui să se creeze tot mai multe campanii pentru turişti pentru a atrage cât mai multă lume. Tot din auzite pot spune că în deltă trăiesc foarte foarte multe persoane sărace care nu au auzit de electricitate, apă curentă, gaz, şi multe alte utilităţi care pentru restul lumii sunt simple banalităţi lipsite de importanţă. Cu siguranţă dacă statul ar ajuta mai mult aceste persoane ar putea dezvolta Delta Dunării mult mai uşor.

Pe lângă aceste mici părţi negative ale deltei creeate de stat, există multe altele pozitive care te fac să îţi doreşti să rămâi în deltă şi să te contopeşti cu natura.”

Nota Redactiei: intre timp Dragos a devenit un pasionat al Deltei Dunarii calatorind de multe ori aici, reusind sa surprinda in fotografii pasiunea lui pentru acest cot al Romaniei.

Vezi galeria foto a lui Dragos Asaftei de pe info-delta.ro

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM