duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Raci fierti

Racii ce-i dorim sa-i preparam trebuesc sa fie neaparat vii. Apoi mai avem nevoie de cativa catei de usturoi, sare si un paharel mic de otet. Se spala racii daca putem spune asa, adica se clatesc bine de tot cu apa rece, se pune intr-o oala apa la fiert cu putina sare si otet si cand a dat in clocot se adauga racii. Se lasa la fiert aproximativ 10-12 minute la foc mare si apoi se scot pe un platou. Se serveste carnea din coada si din clesti, cu mujdei de usturoi si otet.

Fotografii preparare Raci fierti

© Info-delta.ro. Toate drepturile rezervate

 

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

2 COMENTARII

  1. …cardon, matu si solzu se scot dupa fierbere innainte de ingurgitare ca altfel o faci pe viu si te numesti chirurg; se vede ca doar ai ascultat povesti despre cum se maninca racul

  2. Racii fierti sunt o delicatesa pentru mine, dar niciodata nu am putut sa-i fac acasa ca imi este mila sa-i vad in apa clocotita asa de vii. Asa ca ii mananc gata preparati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...